top of page

Our
Projects

Hier kan u vrijelijk lezen doorheen al mijn notities,

gedichten, mijmeringen en verhalen. 

Elke dag is een leven op zichzelf.

Wie ik gisteren was ben ik vandaag niet meer. 

Door te schrijven ga ik met mezelf in gesprek en groei ik. 

Jou mee laten lezen is dus ook een uitnodiging tot gesprek.

-

"De gemiddelde Westerse mens heeft een zeer materieel wereldbeeld. Men denkt vaak dat alles zinloos is, dat het leven eindig en betekenisloos is, dat met het begraven van de Katholieke kerk ook al het goddelijke verdwenen is en dat alle voorwetenschappelijke culturele gebruiken niets reëel te bieden hebben. 
Maar wat gebeurt er als men aanvaardt dat verschillende culturen verschillende manieren hebben om de wereld te ervaren? En dat elk van die manieren een deeltje van de grote waarheid blootlegt? Wat gebeurt er als men buiten de academische taboes stapt en de eigen ervaring van de wereld als kompas begint te gebruiken? 
Aantekeningen van een student is een bundeling fragmenten geschreven gedurende één jaar. Het bestaat uit beschrijvingen van dromen, verslagen van visuele reizen, notities, tekeningen en beschrijvingen van wereldbeelden uit andere culturele tradities. Het boekje is een eerste stap in wat vermoedelijk een levenslang onderzoek zal zijn. Het toont de rijkdom van de menselijke fantasie en overtreedt de gangbare ideeën met betrekking tot het geestelijke aspect van mens-zijn. "

Aan zij die kinderboeken publiceren of illustreren:

bekijk zeker eens de twee scenario's 'Pantser' en 'Vaarwel Aarde'.

Ik zou ze graag in de wereld brengen. 

Andere uitgevers of vormgevers; aantekeningen van een student 

kan wel een uitgegeven vorm verdragen, EARTH 3 zoekt naar een plaats om gemaakt te worden & sommige kleine teksten verdienen ook een bescheiden vorm.

bottom of page